Raud Tid er tilbake!

Etter en lengre pause er Raud Tid endelig tilbake og klar for å publisere nye tankevekkende artikler og podcaster. 2020 har vært utfordrende, men med ny redaksjon håper vi at dette året bedre nettsiden. Vi ser klart at det fortsatt er et behov for en uavhengig og kommunistisk medieplattform i Norge. Derfor ønsker vi å fortsette å heve frem de viktige debattene som så altfor ofte blir glemt eller ignorert på venstresida.

Vi søker derfor etter nye artikler og bidragsytere. Uansett om du sitter på noen halvferdige artikler, noen notater eller simpelthen har noen tanker så vil redaksjonen kunne hjelpe til der det trengs for å utforme gode debattartikler. Ønsker du å sende inn noe så ikke nøl med å ta kontakt eller send oss en melding på facebook-siden vår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *